Wat is Coach's Diary?

Voor mij was Coach’s Diary echt een soort dagboek, een uitlaatklep. Dat is het bijna twee jaar geweest. Tot niet zo lang geleden heb ik behoorlijk wat verhalen gepost over gebeurtenissen die plaatsvonden in mijn leven. Mijn verhalen gingen over het hebben van eetbuien, over ingevingen die ik had, de liefde en “het leven als coach”.

Voorheen was Coach’s Diary voornamelijk voor mijzelf. Wat er gebeurde in mijn leven, zette ik in een verhaal. Dat verhaal zette ik online en degenen die het interessant vonden, konden meegenieten van mijn verhaal en de daarin beschreven gebeurtenissen.

Toch is er in de afgelopen tijd veel veranderd in mijn leven. Coach’s Diary wil ik nu gebruiken met een doel en dus zal ik meer de focus leggen op het delen van bruikbare informatie. Iets waar jij als lezer ook echt iets aan kunt hebben.

Coach’s Diary is vanaf heden een verzameling van ervaringen die ik heb. Het is een verzameling van kennis over bepaalde processen die ik heb afgelegd. Ik denk namelijk dat het delen van die kennis en ervaringen waardevol kan zijn voor jou. Mits, je je herkent in mijn verhalen, natuurlijk…

Ik kan je nog veel meer vertellen over mij als persoon, maar ook over mij als “coach”. Het is maar net waaraan je behoefte hebt. En als je meer geïnteresseerd bent in wat ik voor jou zou kunnen betekenen, dan kun je net zo makkelijk even hier klikken of gelijk contact met mij opnemen met al jouw vragen :)!

Enjoy!   

Contact

Coach's Diary06 11 28 90 78

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.