Wat is Farm PT?

Farm PT is een Personal Training-locatie gelegen op een boerderij in Waalwijk. Het is een behoorlijke boerderij waar zich meer dan tachtig melkkoeien bevinden!

Met deze trainingslocatie heb je “the best of both worlds”. Enerzijds heb je het gevoel dat je buiten in de frisse lucht staat, zoals bij bootcamp. Anderzijds, als het regent, heb je gewoon een dak boven je hoofd, zoals je zou hebben als je in de sportschool zou staan. Uiteraard kun je er wel vanuit gaan dat je zo nu en dan te maken hebt met de verse geuraroma’s van een boerderij.

Bij Farm PT wordt er alleen maar met “losse materialen” getraind, bijvoorbeeld met een kettlebell of een barbell. Op deze manier leert jouw lichaam om al het werk ook ècht zelf te doen.

Een leuk bonuspuntje: als je na je training behoefte hebt aan een beetje “animal love”, dan kun je gewoon nog even langs onze dwergbokjes gaan!

Contact

Coach's Diary06 11 28 90 78

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.